ENDURO WORLD SERIES DIA 3




Riders : Joan R , Joan B , Guillem , Francesc , Marc i Albert
Spot : Val d' Allos
Cursa : enduro world series , ens aixequem cap a les 7 del mati , tots nerviosos de com anirà  el dia
l'hora de sortida per pujar al remuntador cap a les era a  les  8:15






un cop dalt tenim ke fer la 1ª especial de entreno , tornar a pujar i tornar a baixar però akesta vegada cronometrada 



 el circuit no es difícil però si molt ràpid i qualsevol fallo pot fer ke tinguis una caiguda 




tornem a pujar i akesta vegada podrem veure la sortida dels pros!!!! com surten sembla ke vagin amb una moto i es ke amb el troç no paren de pedalar a tope , però amb el dorsal numero 6 en Ben Cruz  cau devant nostre  i ens dona una bona trompada  ke ens deixa a tos freds , no es mou i li parlen i el tiu no diu res  , durant un parell de minuts tots estem glaçats i ens donem compte dels perills d'akest esport . al cap d' una estona es comença a moure i  s' aixeca . uffff tots estem una mica mes trankils ,




ara toca fer la 1ª especial   , primer surten en Guillem i en Francesc  desprès en Joan B  , al cap d'una estona en Marc i en Joan R i mes tard surto jo .




en akesta 1ª especial tinc el primer ensurt  , un pilot xoca  per darrera i  amb fa caure donant un fort cop al cul  , encara no havia fet 5 min i ja portava una bona trompada , però això es el mundial  !!!!
aki tothom corre molt !!!!!!  ,
Durant  tot el dia anem pujant i baixant sensa incidències  fins ke  al principi de la 3ª crono es trenca el pedal i tinc ke baixar amb un torç del eix però puc acabar
els resultats espectaculars  scratch
en Marc 141 ,Guillem 151, Francesc 157, Joan B 205 ,Joan R 232 i jo 256  d' un total de uns 330 riders
cap a les 7 de la tarda tots cap a l' apartament per dutxar-nos arreglar una mica la bici i a sopar ke l'organitzacio ens va prepara una paella. cervesa i pastis  per a tots els corredors . tot un detall !!!!!


Cap comentari

Imatges del tema creades per Aguru. Amb la tecnologia de Blogger.